Lad din Tesla mens du kjører induktiv ladning

Lad din Tesla mens du kjører

Si hei til Qualcome Halo Road – veien som lader din Tesla og andre el-biler mens du kjører.

Induktiv lading på samme måte som trådløs lading av din mobiltelefon.

Får vi snart induktive ladere på parkeringsplasser også?

Qualcomm Halo Wireless Electric Vehicle Charging

Jan Sollid Storehaug

Jan Sollid Storehaug

Ser du etter en foredragsholder til ditt arrangement? Ring meg gjerne på 97512077 eller finn tid som passer for et nettmøte direkte i min kalender. Ved siden av å holde foredrag er jeg daglig leder av Tenk Digitalt AS. Jeg er gift med Bente Sollid Storehaug og sammen har vi 5 barn i alderen 13 til 24 år. Vi deler vårt liv mellom familie og jobb i Oslo og småbruket vårt i Bølingshavn på Hvaler.

Slik lykkes du bedre med dine foredrag

Finn ut om Jan Sollid Storehaug er ledig for ditt arrangement

SISTE POSTER

Book et nettmøte for å diskutere ditt arrangement

HJELP MEG DELE DENNE ARTIKKELEN