Som coach støtter jeg deg i fortrolige en-til-en samtaler. Vi jobber effektivt med det du har av utfordringer.

Pris

Jeg tilbyr en oppstartspakke på 3 møter, fordelt på henholdsvis 1 1/2 time, deretter to møter på 1 time, eventuelt fordelt på 4 halvtimes sesjoner. Prisen er Kr. 5.000,- eks. MVA som faktureres før oppstart. Jeg regner ikke med tiden jeg bruker til å forberede vårt første møte. Det inkluderer at jeg leser jeg gjennom det du har av presentasjonsmatriell før vi møtes, så jeg er best mulig forberedt.

Om du ønsker å fortsette dialogen, legger vi en plan sammen for samtaler fremover.

Nettmøte

Jeg tar gjerne et nettmøte om du vil bli bedre kjent med meg før du engasjerer meg.

Om du har bestemt deg og vil sette i gang så snart som mulig, send  navn og adresse på fakturamottaker på mail til  jan@storehaug.no, så sender jeg deg faktura med min bekreftelse. Husk å sende over det du vil jeg skal lese gjennom før vi avtaler tid til vårt første møte.

Som din coach er min agenda kun å hjelpe deg

Noe av det viktigste du oppnår med å ha meg som din coach / samtalepartner, er at du kan diskutere akkurat det du mener er viktigst og vite at jeg ikke har noen annen agenda enn å hjelpe deg.

Du velger selv hva du ønsker å dele med meg og det vi diskuterer kan du være trygg på at forblir mellom deg og meg. Jeg deler kun videre til andre om vi helt konkret har avtalt jeg skal gjøre det for et bestemt formål.

Din agenda er min agenda

Du bestemmer selv hva som er viktig og hva du vil diskutere med meg. Oppdager jeg i våre samtaler at det er utfordringer jeg ser hos deg eller spor jeg mener du bør se nærmere på, dytter jeg deg i riktig retning.

Noen eksempler på temaer som ofte går igjen er spørsmål om strategivalg, finansiering, søknader til offentlig støtte, forhandlinger med aksjonærer, spissing av bedriftens verdiforslag, utfordringer med ledergrupper, presentasjoner, utarbeidelse av prospekter og digital markedsføring.

Som daglig leder i tenkdigitalt.no er digital markedsføring mitt håndverk. Digital markedsføring og bruk av LinkedIn for B2B markedsføring er derfor ofte et tema som går igjen i diskusjoner.

Som foredragsholder deler jeg også gjerne mine erfaringer og diskuterer hvordan du kan bli bedre i møter og holde gode presentasjoner med riktig presentasjonsteknikk for store publikum og i digitale flater.

Jeg er profesjonell foredragsholder med svært gode tilbakemeldinger.  Jeg har holdt hundrevis av foredrag hjelper deg gjerne så du lykkes og skiller deg fra dine konkurrenter.

Ofte er det små nyanser og enkle forbedringer som skal til for at du skal overbevise ditt publikum!

Effektiv coach og konkrete resultater

Mitt mål med våre møter er at vi kan se tilbake på tiden og se at vi sammen har oppnådd konkrete resultater.

Vi blir enige om spørsmål som skal diskuteres eller oppgaver som skal gjøres til neste møte. Det kan være ting du skal undersøke eller at du ber meg finne frem eksempler på dokumenter, f.eks protokoller, søknader, avtaler eller  lignende som jeg har i “arkivet” som du kan ha nytte av. Det kan også være at du ber meg ta kontakt med noen i mitt nettverk som du kan introduseres for.

Møtene gjennomføres digitalt, men om det er ønskelig og det passer, kan vi også møtes fysisk.

Full konfidensialitet

Som din rådgiver/mentor jobber jeg som din råpdgiver i  fortrolighet. Du står fritt til å fortelle andre at du bruker meg som din rådgiver, men kan også la meg være helt anonym. Jeg forteller ingen andre at jeg har et oppdrag for deg, med mindre du ønsker og bekrefter at jeg skal gjøre dette.

Vil du ha meg med i møter med andre?

Om du ønsker kan du ta meg med i møter hvor andre deltar. Det kan være i diskusjoner med andre partnere, styret, ansatte i din bedrift, potensielle nye partnere, investorer eller krevende kunder.

Coach og rådgiver for de med din agenda i ditt tempo

Vi avklarer på forhånd hva slag rolle jeg skal ha i møtet og hva målet med min deltakelse er.

Coaching og mitt kontaktnettverk

Jeg bruker LinkedIn som mitt mest effektive verktøy og har mer enn 50.000 følgere i ulike sosiale medier. En av de største verdiene jeg finner i å jobbe som rådgiver er alle de nye menneskene jeg blir kjent med og alle de nye spennende prosjektene jeg blir kjent med.

Ofte er det slik at det du har av kunnskaper og løsninger kan ha stor interesse for andre jeg kjenner – og likeså den andre veien. Derfor introduserer jeg deg gjerne for mennesker blant mine kontakter når jeg ser at det kan være til gjensidig nytte i min coaching.

Svært gode referanser

Gjennom de årene jeg har jobbet aktiv som coach/rådgiver og mentor har jeg fått mange hyggelige tilbakemeldinger og gode referanser fra ledere i små og store selskaper.

Jeg har hatt et femtitalls oppdrag for ledere i mange ulike bransjer. Jeg sender deg gjerne referanser, så kan du se eksempler på hvem jeg har hatt oppdrag for og hva slags problemstillinger vi har diskutert.

Fleksibel og tilgjengelig

Vi møtes så ofte du ønsker, typisk en gang i uken. Møtene gjennomføres som nettmøte på Google Meet eller din foretrukne plattform.

Har du mye som skal forberedes mellom hvert møte, kan hver annen uke også være en god møtefrekvens. Det er helt opp til deg.

Jeg har det aldri travlere enn du har det. Det betyr at du når som helst kan utsette et møte om et eller annet dukker opp i din hektiske hverdag.

Da kan du enkelt booke nytt møte direkte i min kalender. Jeg er også tilgjengelig på telefon om noe akutt dukker opp mellom møtene. Kan jeg ikke ta telefonen der og da, ringer jeg tilbake så raskt jeg kan.

Coaching og digital markedsføring

Mitt håndtverk som foredrgaholder og historieforteller er digital markedsføring. Om det viser seg at du trenger praktisk bistand med dette, kobler jeg deg gjerne med mitt team i Tenk Digitalt AS. Da kan du få tilgang til en “skalerbar markedsavdeling” med alt du trenger for å markedsføre din bedrift, idé eller deg personlig.

Gratis mentor

Er du førstegangsgründer med lite budsjett? Det finnes flere måter å skaffe seg mentor – aldeles gratis. Selv hadde jeg stort utbytte fra samtalene mine med mine første mentorer. Les mer om hvordan jeg gikk frem og hvordan du kan finne deg en gratis mentor i artikkelen “Slik skaffer du deg gratis mentor