Jan Sollid Storehaug for Oslo Brann- og Redningsetat

Oslo brann- og redningsetat

Forebyggende branntiltak – nye teknologier, trusler og muligheter. Til fagdag for ansatte i Oslo brann- og redningsetat holdt jeg et innlegg med tittel «Slik blir din digitale fremtid».

Jeg har selv erfart husbrann og er har jeg kanskje mer enn gjennomsnittlig personlig interesse for brannsikkerhet. Derfor var det spennende å dykke inn i alle mulighetene nye teknologier gir for fremtidens brannforebyggende arbeid. Jeg diskuterte ikke bare alle mulighetene, men også nye utfordringer og trusler.

“Dyktig foredragsholder med mye erfaring og en god dose humor.  Til fryd for noen og til skrekk for andre. Vi kan absolutt anbefale Jan på det sterkeste”.

Lise Juhl Aalberg, Oslo brann- og redningsetat

Picture of Jan Storehaug

Jan Storehaug

Ser du etter en foredragsholder til ditt arrangement? Ring meg gjerne på 97512077 eller finn tid som passer for et nettmøte direkte i min kalender. Ved siden av å holde foredrag er jeg daglig leder av Tenk Digitalt AS der vi jobber med digital markedsføring, bedriftsutvikling og integrering av nye teknologier som kan gi din virksomhet et konkurransefortrinn i sin bransje.

Slik lykkes du bedre med dine foredrag

Finn ut om Jan Storehaug er ledig for ditt arrangement

Helseteknologi står frem som vinner etter pandemien

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

SISTE POSTER

Book et nettmøte for å diskutere ditt arrangement

HJELP MEG DELE DENNE ARTIKKELEN