Jan Sollid Storehaug om digital markedsføring

Foredrag digital markedsføring – lag nettsider som virker!

Vil du lære grunnprinsippene i digital markedsføring vil jeg anbefale deg å se opptaket av mitt foredrag.

Jeg går gjennom de mest vanlige feilene på norske nettsider og forteller hvilke grep du kan ta for å få økt trafikk og lage nettsider som faktisk virker.

Du får også helt konkrete tips til verktøy du kan ta i bruk på egenhånd.

Om du mener alvor med digital markedsføring vil jeg anbefale deg å lese denne artikkelen som utdyper det jeg gikk gjennom under mitt foredrag:

LES: 5 grep du kan ta for å forbedre din digitale strategi

Trenger du bistand til digital strategi eller vil vi skal ta en titt på eksisterende nettsider? Tenk Digitalt AS tilbyr en times gratis nettmøte for gjennomgang av dine behov. Ta kontakt, så finner vi en tid som passer deg!

Du er selvsagt også velkommen til å ringe meg på 97512077 for store eller små spørsmål.

Jan Sollid Storehaug

Jan Sollid Storehaug

Ser du etter en foredragsholder til ditt arrangement? Ring meg gjerne på 97512077 eller finn tid som passer for et nettmøte direkte i min kalender. Ved siden av å holde foredrag er jeg daglig leder av Tenk Digitalt AS. Jeg er gift med Bente Sollid Storehaug og sammen har vi 5 barn i alderen 13 til 24 år. Vi deler vårt liv mellom familie og jobb i Oslo og småbruket vårt i Bølingshavn på Hvaler.

Slik lykkes du bedre med dine foredrag

Finn ut om Jan Sollid Storehaug er ledig for ditt arrangement

Helseteknologi står frem som vinner etter pandemien

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

SISTE POSTER

Book et nettmøte for å diskutere ditt arrangement

HJELP MEG DELE DENNE ARTIKKELEN