Jan Sollid Storehaug om digital markedsføring

Foredrag digital markedsføring – lag nettsider som virker!

Vil du lære grunnprinsippene i digital markedsføring vil jeg anbefale deg å se opptaket av mitt foredrag.

Jeg går gjennom de mest vanlige feilene på norske nettsider og forteller hvilke grep du kan ta for å få økt trafikk og lage nettsider som faktisk virker.

Du får også helt konkrete tips til verktøy du kan ta i bruk på egenhånd.

Om du mener alvor med digital markedsføring vil jeg anbefale deg å lese denne artikkelen som utdyper det jeg gikk gjennom under mitt foredrag:

LES: 5 grep du kan ta for å forbedre din digitale strategi

Trenger du bistand til digital strategi eller vil vi skal ta en titt på eksisterende nettsider? Tenk Digitalt AS tilbyr en times gratis nettmøte for gjennomgang av dine behov. Ta kontakt, så finner vi en tid som passer deg!

Du er selvsagt også velkommen til å ringe meg på 97512077 for store eller små spørsmål.

Picture of Jan Storehaug

Jan Storehaug

Ser du etter en foredragsholder til ditt arrangement? Ring meg gjerne på 97512077 eller finn tid som passer for et nettmøte direkte i min kalender. Ved siden av å holde foredrag er jeg daglig leder av Tenk Digitalt AS der vi jobber med digital markedsføring, bedriftsutvikling og integrering av nye teknologier som kan gi din virksomhet et konkurransefortrinn i sin bransje.

Slik lykkes du bedre med dine foredrag

Finn ut om Jan Storehaug er ledig for ditt arrangement

Helseteknologi står frem som vinner etter pandemien

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

SISTE POSTER

Book et nettmøte for å diskutere ditt arrangement

HJELP MEG DELE DENNE ARTIKKELEN