Jan Sollid Storehaug med Linus Gunterberg og Stine Fjell i Oracle frokostmøte

For Oracle formiddagsseminar for HR

Oracle  arrangerte frokostmøte for kunder med overskrift “Hvordan kan du skape morgendagens arbeidsstyrke nå?” Jeg holdt et times innlegg med tittel “Nye teknologier, nye utfordringer, ny kompetanse” hvor jeg diskuterte hvordan nye teknologier utfordrer oss på tvers av generasjonene i fremtidens arbeidsliv. Hvilken kompetanse trenger du og din virksomhet for å holde tritt med ny teknologi? Hvilke krav vil morgendagens kollegaer stille til din bedrift?

“Dagens tips til alle styrer, ledergrupper og tillitsvalgte og du som ønsket å ta ansvar for egen læring – book tid med denne mannen idag”.

Stine Fjell, Oracle

Jan Sollid Storehaug

Jan Sollid Storehaug

Ser du etter en foredragsholder til ditt arrangement? Ring meg gjerne på 97512077 eller finn tid som passer for et nettmøte direkte i min kalender. Ved siden av å holde foredrag er jeg daglig leder av Tenk Digitalt AS. Jeg er gift med Bente Sollid Storehaug og sammen har vi 5 barn i alderen 13 til 24 år. Vi deler vårt liv mellom familie og jobb i Oslo og småbruket vårt i Bølingshavn på Hvaler.

Slik lykkes du bedre med dine foredrag

Finn ut om Jan Sollid Storehaug er ledig for ditt arrangement

SISTE POSTER

Book et nettmøte for å diskutere ditt arrangement

HJELP MEG DELE DENNE ARTIKKELEN