Hvorfor LinkedIn er effektivt i B2B markedet Jan Sollid Storehaug

Podcast om mine erfaringer med LinkedIn

Jeg deler mine erfaringer med LinkedIn i denne podcasten.

“Linkedin er ikke bare et medium for å bygge karriere, men også en potensielt fantastisk kanal for B2B-markedsføring, mener Jan Sollid Storehaug. Det måtte vi høre mer om! I denne episoden kan du dermed høre Cloudnames-sjefen beskrive hvordan han fikk 70.000 visninger av en Linkedin-post, og hvorfor det er en mye mer effektiv markedsføringskanal enn Facebook. Han gir også nyttige tips til hvordan du bygger kontakter – og hva du kan bruke dem til”.

Programledere denne gang er Åslaug Birgitte Græsvold og Gjermund Glesnes fra Cloud Media.

Du finner podcasten her

Jan Sollid Storehaug

Jan Sollid Storehaug

Ser du etter en foredragsholder til ditt arrangement? Ring meg gjerne på 97512077 eller finn tid som passer for et nettmøte direkte i min kalender. Ved siden av å holde foredrag er jeg daglig leder av Tenk Digitalt AS. Jeg er gift med Bente Sollid Storehaug og sammen har vi 5 barn i alderen 13 til 24 år. Vi deler vårt liv mellom familie og jobb i Oslo og småbruket vårt i Bølingshavn på Hvaler.

Slik lykkes du bedre med dine foredrag

Finn ut om Jan Sollid Storehaug er ledig for ditt arrangement

Helseteknologi står frem som vinner etter pandemien

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

SISTE POSTER

Book et nettmøte for å diskutere ditt arrangement

HJELP MEG DELE DENNE ARTIKKELEN